RightStep.my > Produk, Keutamaan Paling Utama
right-step-my-langsai-hutang-8
right-step-my-langsai-hutang-11

Produk, Keutamaan Paling Utama

Permulaannya pada Produk
Selain pengurusan, produk yang disediakan juga mestilah keutamaan. Inilah asas paling asas pada semua jenis bisnes — produk keperluan. Ini juga asas bagi platform Shopping Club ini.

Pengurusan juga sangat penting. Tidak guna produknya bagus, diperlukan, tetapi pengurusannya tunggang terbalik. Syarikat yang diperkenalkan oleh Shopping Club ini, terbukti cemerlang dalam pengurusan. Bukti nyata — sudah berada di seluruh dunia sejak tahun 1985 dan di Malaysia sejak tahun 2010.

  • Hanya mengambil masa 24 tahun sahaja untuk mencecah pembelian sebanyak USD$1 bilion.
  • Sejak 1985 hingga tahun 2018, sebanyak USD$5.1 bilion dikembalikan kepada ahli yang aktif membeli untuk kegunaan sendiri dan melaksanakan kaedah ABC.
  • Dalam masa kurang 30 tahun sudah berkembang di 17 buah negara seluruh dunia.
  • Terus berkembang. Ini dapat dipastikan dengan kadar pembelian ulangan di seluruh dunia, hingga melebihi 96 peratus.
  • Ini membuktikan syarikat ini ditadbir dengan efisyen.

350+ JENIS PRODUK DENGAN 4 KATEGORI

Yakinlah, dengan produk yang disediakan ini, ia boleh menjadi landasan terunggul untuk mengurangkan dan akhirnya menghapuskan Pemberat Hidup. Semestinya, yakinlah juga, melalui produk, pengurusan dan sistem yang tersedia, boleh menjadi landasan untuk membina harta dan kewangan yang akan diwarisi oleh keluarga dan keturunan.

Melebihi kesemuanya, produk yang disediakan ini berasaskan sains ini disediakan bagi membina kesihatan, kesejahteraan keluarga, serta mesra alam.

 

Kategori produk yang disediakan:

  • Vitality (untuk kesihatan dan kecergasan).
  • Nature Medicine Cabinet (bukan tempat ubat tapi untuk penjagaan diri seperti losyen, syampu, ubat gigi, anti-bakteria, essential oil dan lain-lain).
  • Bath & Body (untuk kebersihan dan penjagaan diri, mandian, wangian).
  • Nicole Miller (untuk kecantikan, penjagaan kulit, kosmetik)
  • Eco-Sense (untuk sabun, pencuci, keperluan dapur, tanpa bahan kimia, mesra alam)

Sekali lagi diulang, kesemua produk ini menggunakan bahan semulajadi sahaja. Di samping  ia adalah mesra alam. Lebih dari itu setiap produk membawa jaminan 90 hari wang dikembalikan sepenuhnya jika tidak berpuas hati. Bahkan bekas sudah kosong pun boleh dipulangkan, kalau tidak berpuashati. Wang belian dikembalikan tanpa soal jawab.

Segalanya telah disediakan, hanya perlu memulakan langkah sahaja untuk menyertai ‘Shopping Club, Kaedah ABC’, seterusnya mula menghapuskan Pemberat Hidup dan Membina Legasi  Kewangan. Pilih salah satu, “Mati tenggelam atau berenang?” Pilih hanya 1 sahaja.