Noni Hawaii kekal terbaik, tinggi nilai dan khasiat sejak berzaman

Sejak berzaman buah Noni atau mengkudu memang terkenal dengan khasiatnya yang perbagai. Buah Noni dari Hawaii terutamanya sudah digunakan oleh penduduk tempatan sebagai ‘ubat’ sejak berzaman. Perbezaan buah Noni dari Hawaii adalah pada tanah yang begitu subur terbentuk dari lahar gunung berapi.

Namun di Malaysia ini bermusim. Maksudnya sekitar awal 90-an, Jus Noni telah ‘meletup’ dibawa oleh syarikat MLM. kemudian dari itu sudah tidak berapa dipeduli. Ramailah yang tercari-cari Jus Noni Hawaii kerana khasiatnya telah diakui dan dipercayai.

Bermula tahun 2010, Jus Noni jenama TRIPLEX sudah berada di Malaysia. Ekstrak buah noni dari bumi Hawaii ini menjadi produk tang tinggi permintaannya.

Dalam sebotol 750ml Jus Noni TRIPLEX yang lazat ini mengandungi 98.7% ekstrak buah Noni. Selebihnya ialah 11 ekstrak buah-buahan yang terkenal dengan khasiat kesihatan yang tinggi.

 

Keadaan sekeliling, pencemaran, stress, makanan, menyebabkan tubuh kita akan mengalami kerosakan dalaman. Metabolisme kita juga semakin hari semakin merosot. Kedua-dua-duanya menjadikan kesihatan kita semakin bertambah merosot.

Toksin terkumpul di dalam tubuh badan kita yang terhasil dari pencemaran, makananan, minuman, ditambah dengan metabolisme kita yang rendah menjadikan tubuh badan kita lemah lesu dan sakit.

Triplex Juice menggunakan buah Noni tulen Hawaii dari tanah volcano gunung berapi. Ia diproses melalui kaedah pemeliharaan nutrien. Setiap botol mengandungi 98.7 peratus ekstraks buah Noni yang berkualiti tinggi dan dicampur dengan 11 jenis jus buah untuk menjadikan Triplex Juice minuman lazat dan sihat.

Minum secara teratur untuk fungsi tubuh yang optimum untuk menguatkan kesihatan keseluruhan.

Manfaat Triplex Juice:

  • Meningkatkan pengambilan protein yang sihat untuk manfaat kesihatan yang optimum,
  • Membantu detoks toksin dan meningkatkan metabolisme,
  • Meningkatkan stamina dan menguatkan sistem imun badan.

Sangat disyorkan untuk:

  • Mereka yang tidur tidak menentu disebabkan oleh jadual yang tidak teratur,
  • Bekerja pada waktu yang lama,
  • Kebimbangan dan perubahan mood,
  • Mengamalkan pemakanan yang tidak seimbang,
  • Ia sesuai untuk: Orang dewasa berusia 18 tahun ke atas.

Produk ini adalah Halal dan Vegetarian.

Produk ini tidak dijual sebaliknya membeli sendiri secara terus daripada pengeluarnya, dengan mendapat diskaun antara 30% hingga 50%.

Turut serta, bagaimana melalui pembelian produk ini dan 350 produk keperluan lain, membolehkan untuk bebas hutang setelah turut serta dalam ‘sharing economy’ seperti grab, airbnb, food panda, Facebook dan sebagainya. Ketahui lebih lanjut dengan klik WhatsApp: 019-6936603